Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

HOP, hét trainingsprogramma voor de horeca

Wat is nou bier? Hoelang drinken we al pils? Wat is het verschil in Witbier en Weizen? Als ondernemer krijgt u, of uw personeel, een hele batterij vragen op u af gevuurd waar u vaak wel maar ook soms geen antwoord op weet. Naast het perfect leren tappen van een glas pils kunnen wij méér voor uw onderneming betekenen! Een goed getraind personeelslid is namelijk de onmisbare schakel tussen de brouwerij en uw gast! 

De mogelijkheden in training en educatie zijn ruim aanwezig bij ons trainingsprogramma HOP (Horeca Opleiding Programma). 

HOP, hét trainingsprogramma voor de horeca

De eerste basistraining behelst de volgende onderdelen:

  • Het perfect leren tappen van een glas pils
  • Uitleg waar pils vandaan komt
  • Wat de ingrediënten zijn en hun invloed op het eindproduct
  • “Speciaalbier” bestaat helemaal niet!
  • “Up-selling”

Deze training duurt ongeveer 90 minuten en kan bij u op locatie worden gegeven.

HOP kan u zéker ook helpen wanneer er een specifieke training gewenst is, denk bijvoorbeeld aan:

  • Foodpairing
  • Nét die extra informatie over bijvoorbeeld IPA’s voor uw personeel
  • Hoé stel ik een bierkaart samen?

HOP staat onder leiding van Karel van Broekhoven. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in de (internationale) bierwereld en neemt u op een heldere, en soms ludieke, wijze mee in de wondere wereld van bier!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden?