De meeste gasten die een horecabedrijf bezoeken, geven de voorkeur aan een getapt glas bier. Wil je jouw gasten een ultieme kwalitatieve bierbeleving meegeven? Dan is het essentieel dat je tapinstallatie is afgestemd op het volume en de specifieke wensen van jouw horecaonderneming. Wij leveren en installeren professionele tapinstallaties en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.
Voor horecabedrijven met een volume tot ongeveer 90 HL is een fustenkoeling de ideale oplossing. Bij een fustenkoeling staan fusten van 20 liter in een koelkast direct onder de bar.
Indien je per jaar meer dan 150 HL bier tapt, dan is een tankbierinstallatie de perfecte keuze voor jouw bedrijf. Je krijgt je bier dan direct vanuit de brouwerij geleverd in je eigen tanks.
Bij een doorstroominstallatie werk je met fusten van 20 of 50 liter die in de meeste gevallen niet gekoeld staan opgeslagen (kelder, berging etc). Het is bij dit systeem dan ook van belang dat een aangesloten fust binnen 3 tot 5 dagen leeg is.
Voor onze alcoholvrije bieren hebben we een eigen tapsysteem ontwikkeld. Alcoholvrij bier is gevoeliger dan pils en daarom hebben wij een speciaal systeem ontwikkeld om kwaliteit te waarborgen. Het tapsysteem bestaat uit een speciale tapzuil met verwisselbare slangetjes in combinatie met one-way fusten en een fustenkoeling. De one-way fusten van 20 liter staan in een fustenkoelkast direct onder de tapkraan en zijn geschikt vanaf een volume van 10 HL per jaar.
Wil je meer weten over onze tapinstallaties of onze technische ondersteunende diensten? Neem dan contact op met je accountmanager, onze klantenservice (0499-428777) of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier.